Avocadoen > Hjemmelavet dipmix

Hjem­melavet dipmix

Dipmix med løg, hvidløg, dild og paprika, og gulerødder, agurker og peberfrugt i skåle.

Når du har prøvet denne hjem­melavede dip­mix, køber du aldrig færdig­b­land­et dip­mix igen. Sma­gen er den samme, men det er meget bil­ligere. Og så slip­per man for en en masse mærke­lige tilsætningsstoffer. 

Denne dip­mix, som er det per­fek­te mix mellem hol­i­day­dip og dild­dip. Hjemme hos os kan vi nem­lig ikke blive enige om, hvilken af dem det skal være. Nogle kan nem­lig bedst lide hol­i­day­dip, og andre kan bedst lide dild­dip. Med denne dip­mix bliv­er alle glade.

Jeg tilsæt­ter lidt tamari til dip­mix­en. Tamari kan und­lades, men giv­er mass­er uma­mi og er lige den hem­melige ingre­di­ens, der gør forskellen. Så hvis du har tamari, synes jeg du skal prøve det. Det kan und­lades, men så skal du måske til­fø­je lidt mere af de andre krydderier.

Opskriften her er til 1,5 dl creme fraiche. Når du alligev­el er i gang med at blande kry­d­derier til hjem­melavet dip­mix, kan du sagtens gange op og lave et større por­tion. I så fald skal du først tilsætte tamari, når du bland­et det og bruge ca. 4 tsk. af dip­mix­en til 1,5 dl creme fraiche. 

Brug dip­pen sam­men med grøntsagsstænger eller til hjem­melavet knæk­brød.

Hjem­melavet dipmix

Opskrift på hjem­melavet dip­mix med smag af løg, hvidløg, dild og papri­ka. Den smager af både hol­i­day­dip og dilddip. 
Forb. tid5 min­ut­ter
Sam­let tid5 min­ut­ter
Ret: Dress­ing og dip
Antal: 4
For­fat­ter: Avocadoen.dk

Ingre­di­enser

  • ½ tsk. løg­pul­ver
  • ½ tsk. hvidløgspul­ver
  • ¼ tsk. tør­ret dild
  • 1 tsk. papri­ka
  • ½ tsk. salt
  • 1 ½ dl creme fraiche
  • 1 tsk. tamari (kan erstattes af lidt mere løg­pul­ver og hvidløgspulver)

Sådan gør du

  • Ingre­di­enserne røres sam­men og dip­mix­en er klar til servering.

Tak for­di du kig­ger for­bi her på Avo­ca­doen ❤️. Hvis du kan lide opskriften, må du meget gerne anmelde den ned­er­st på siden ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ .

Du find­er også Avo­ca­doen på Face­book, Insta­gram, Pin­ter­est og YouTube. Har du lyst, kan du tilmelde dig Avo­ca­doens nyheds­brev 🥑. Jeg sender en mail med opskrifter ca. en gang om måneden. 

Lad dig inspirere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften