Avocadoen > Morgenmadstrifli med friske blommer og chiafrø

Mor­gen­mad­stri­fli med friske blom­mer og chiafrø

Morgenmadstrifli med friske blommer

Tænk at kunne spise tri­fli til mor­gen­mad? Det vil jeg mene, at man kan med denne mor­gen­mad­stri­fli med blom­mer, yoghurt og nød­der. Det er mor­gen­mad uden stivelse og det er mor­gen­mad, der er langt sun­dere end fx frosties eller hvidt toastbrød.

Mor­gen­mad­stri­flien er lagt sam­men af en bland­ing af græsk yoghurt og A38. Der er intet tilsat sukker, men yoghurten får søde fra vanil­je og banan. Her rør­er jeg lidt chi­afrø i, som giv­er fibre og mæthed. Som top­ping bruger jeg bland­ede nød­der, som hakkes groft. Og det er en him­merigsmund­fuld. I hvert fald når man bruger de søde, solmodne danske blom­mer, som vi har i haven.

Kan du lide denne mor­gen­mad­stri­fli, så tjek også alle mine andre vari­anter af yoghurt med frugt og nød­der.

Mor­gen­mad­stri­fli med friske blom­mer og chiafrø

Forkæl dig selv med en sund mor­gen­mad­stri­fli med friske blom­mer, yoghurt med vanil­je og knasende nød­der. En dejlig start på dagen helt uden stivelse.
Forb. tid10 min­ut­ter
Sam­let tid10 min­ut­ter
Ret: Mor­gen­mad
Antal: 1 per­son
For­fat­ter: Avocadoen.dk

Ingre­di­enser

  • 3 spsk. græsk yoghurt
  • 6 spsk. A38
  • 1 tsk. chi­afrø
  • ½ banan
  • 1 knsp. vanil­je

Fyld

  • 100 g Blom­mer 2–4 blom­mer afhængigt af størrelsen
  • 2 spsk. bland­ede nød­der groft hakket

Sådan gør du

  • Mos bana­nen og bland med yoghurt, chia og vanilje.
  • Skær blom­mer i min­dre stykker.
  • Anret lagvist i et glas hvor du skifte­vis læg­ger blom­mer, yoghurt og nødder.

Tak for­di du kig­ger for­bi her på Avo­ca­doen 🥑. Husk at du også kan besøge Avo­ca­doen på Face­book, Insta­gram, Pin­ter­est og YouTube ❤️. Du kan også tilmelde dig Avo­ca­doens nyheds­brev.

Lad dig inspirere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften