Avocadoen > Yoghurtbowle med citrusfrugter

Yoghurt­bowle med citrusfrugter

Skål med yoghurt, jordbær, mandared, gul kiwi, limequat og kokos.

Marts’ yoghurt­bowle med jord­bær og to slags cit­rusfrugter, nem­lig lime­quat og man­dared. Lime­quat er en kryd­sning mellem lime og kumquat og man kan spise skrællen på dem. Man­dared er en kryd­sning mellem man­darin og blo­dap­pelsin. Det er første gang, jeg er stødt på man­dareds, men de kan anbe­fales. De er faste i kødet og søde, men mere syrlige end man­dariner. De to forskel­lige slags cit­rusfrugter giv­er en god bal­ance mellem sødme og syrlighed i yoghurtbowlen.

Og så er jord­bærsæ­so­nen startet i det sydligere Europa, så jeg gik i fælden og købte en bakke spanske jord­bær. Jeg ved godt, at man kun skal spise jord­bær, når de er danske… Men når man er i marts, så føles tiden så uen­delig lang til de første danske jord­bær kom­mer, at man kan komme til at tyvs­tarte med de udenlandske 🙄.

Yoghurt­bowle med citrusfrugter

Marts’ yoghurt­bowle inde­hold­er jord­bær og to slags cit­rusfrugter, lime­quat og man­dared, som giv­er en god bal­ance mellem syrlighed og sødme.
Forb. tid10 min­ut­ter
Sam­let tid10 min­ut­ter
Ret: Mor­gen­mad
Antal: 1 per­son
For­fat­ter: Avocadoen.dk

Ingre­di­enser

  • 3 spsk. græsk yoghurt
  • 6 spsk. A38
  • 1 tsk. chi­afrø
  • 2 spsk. bland­ede nødder
  • ½ banan
  • 1 man­dared eller almin­delig mandarin
  • 1 lime­quat
  • 3–4 jord­bær

Sådan gør du

  • Rør græsk yoghurt, A38, banan i tern og chi­afrø sammen.
  • Pynt med frugt og nødder.

Tak for­di du kig­ger for­bi her på Avo­ca­doen 🥑. Husk at du også kan besøge Avo­ca­doen på Face­book, Insta­gram, Pin­ter­est og YouTube ❤️. Du kan også tilmelde dig Avo­ca­doens nyheds­brev.

Lad dig inspirere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften