Sådan kan du undgå bløde småkager: genbag småkager i airfryer
Kan man få bløde småkager sprøde igen? Ja, det er meget nemt og ekstra hurtigt at gøre i airfryer. Hvis du genbager dine småkager i airfryeren, kan du forvandle triste og bløde småkager, til sprøde og næsten nybagte småkager.
Nogle gange får vi ikke spist vores småkager, før de når at blive bløde. Det hænder især til jul, hvor vi bager mange forskellige julesmåkager. Og bløde småkager er der ingen, der gider at spise. Men der er ingen grund til at smide dem ud. Bløde småkager behøver bestemt ikke at blive til madspild.
Dette tip fungerer fx rigtig godt til små kager, som ikke er pyntet på nogen måde som fx disse ingefærsmåkager. Derimod dur fiffet ikke til kager med glasur, eller som er overtrukket med chokolade. Begge dele vil smelte, når du genbager kagerne. Du kan godt genbage chokoladecookies, men chokoladen smelter selvfølgelig.
Der er en kæmpe fordel ved at bruge airfryeren til at genbage småkager: det tager kun 5 minutter, da airfryeren ikke skal opvarmes først. Og så sparer det selvfølgelig energi, at man ikke skal opvarme hele den store ovn for at opfriske et par små kager.
Sådan kan du undgå bløde småkager: genbag småkager i airfryer
Equipment
- Airfryer
Sådan gør du
- Læg dine bløde småkager i airfryeren.
- Bag dem 5 minutter ved 160 grader.
- Lad dem afkøle 5 minutter.
Video
Tak fordi du kigger forbi her på Avocadoen ❤️. Hvis du kan lide opskriften, må du meget gerne anmelde den nederst på siden ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ .
Du finder også Avocadoen på Facebook, Instagram, Pinterest og YouTube. Har du lyst, kan du tilmelde dig Avocadoens nyhedsbrev 🥑. Jeg sender en mail med opskrifter ca. en gang om måneden.