Avocadoen > Cremet smoothie med cherimoya og appelsin (vegansk)

Cremet smooth­ie med che­r­i­moya og appelsin (veg­an­sk)

Smoothie med appelsin og cherimoya

Denne smooth­ie med che­r­i­moya og appelsin smager helt vildt cremet og lækkert takket være den skønne che­r­i­moya-frugt. Smooth­ien er 100% plante­baseret, da den udelukkende består af de to slags frugt og istern­inger. Du skal ikke lade dig afskrække af, at der kun er to ingre­di­enser i smooth­ien. Den har over­rask­ende mange smagsnu­ancer. Che­r­i­moy­aen får fak­tisk denne smooth­ie til at smage som om der er alle mulige lækre ting i. 

Det tager lidt tid at få frugtkødet ud af che­r­i­moy­aen, men det er alt­så det hele værd. Har du ikke prøvet den grønne frugt med det mærke­lige udseende før, har du en lækker oplevelse i vente. Che­r­i­moya er en af de sødeste, mest cremede frugter, jeg er stødt på. Den kan ikke sam­men­lignes med en enkelt anden frugt. Den har lidt samme fornem­melse som banan, men er mere saftig og end­nu mere sød. Den min­der om ananas, men er mere mild med flere fine smagsnu­ancer. Og så har den også lidt pære og vanil­je over sig. Hvis du er blevet nys­ger­rig, kan læse mere om che­r­i­moya-frugt.

Jeg har prøvet at lave che­r­i­moy­as­mooth­ien ved at putte de hele skrællede appelsin­er i blenderen, men det fun­ger­er ikke. Så bliv­er smooth­ien slet ikke cremet på samme måde som med frisk­pres­set appelsinsaft. 

Du kan bruge blo­dap­pelsin for at få en fin lyserød smooth­ie. Eller du kan bruge saften fra ortanique-cit­rusfrugter, hvis du skulle have fået fat i sådan nogle. De er meget saftige og aro­ma­tiske og er meget lækre at bruge i smooth­ien i stedet for appelsinsaft. 

Cremet smooth­ie med che­r­i­moya og appelsin (veg­an­sk)

Denne smooth­ie med che­r­i­moya og appelsin smager helt vildt cremet og lækkert takket være den skønne che­r­i­moya-frugt, en af de sødeste, mest cremede frugter.
Tilb. tid20 min­ut­ter
Sam­let tid20 min­ut­ter
Ret: Drinks
Diæt: Veg­an­sk
Serv­ings: 2 glas
Author: Avocadoen.dk

Equip­ment

  • Blender,

Ingre­di­enser

  • 1 che­r­i­moya
  • 2 appelsin­er
  • 16 istern­inger

Sådan gør du

  • Pres appelsin­erne til saft.
  • Skyl che­r­i­moy­aen og halver den. Fjern alle kern­er med en teske og grav kødet af skrællen, som man gør med kiwi. Mos evt. frugtkødet med en gaffel for at tjekke, at du har fået alle kern­er ud. 
  • Blend cher­amoy­akødet og appelsin sam­men med halvde­len af isterningerne.
  • Hæld i glas og tilsæt resten af isterningerne. 
  • Serv­er med sugerør. 

Tak for­di du kig­ger for­bi her på Avo­ca­doen ❤️. Hvis du har prøvet opskriften, må du meget gerne dele dine erfaringer ned­er­st på siden ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ .

Du find­er også Avo­ca­doen på Face­book, Insta­gram, Pin­ter­est og YouTube, og du må endelig kigge for­bi der også. Har du lyst, kan du tilmelde dig Avo­ca­doens nyheds­brev 🥑. Jeg sender en mail med opskrifter ca. en gang om måneden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften