Avocadobrød i airfryer
![Avocadobrød](https://www.avocadoen.dk/wp-content/uploads/2024/08/avocadobroed_1000x667.jpg)
Avocadobrød er en af de bedste brøderstatninger uden mel. De er bløde indeni med en sprød overflade. Disse avocadobrød er lavet af æg, avocado og ost, men de bliver så faste, at man kan bruge dem som brød fx til sandwich.
Opskrift her er på avocadobrød i airfryer (de kan selvfølgelig også bages i ovn). Udfordringen ved at bage brød uden mel i airfryer kan være, at brødene bliver for mørke i toppen, før de bliver færdige i bunden. Det har jeg fundet løsningen på. Hvis man lægger dejen på et stykke bagepapir, kan man vende brødene om med bagepapiret, når halvdelen af tiden er gået, og bage dem færdige med bunden op.
Prøv at spise disse avocadobrød med pesto, skinke og tomat. Det er virkelig lækkert. Især hvis du bruger denne hjemmelavede pesto med basilikum.
Er du på udkig efter andre slags brød uden mel, så prøv denne opskrift på knækbrød uden mel.
Avocadobrød i airfryer
Equipment
- Airfryer
Ingredienser
- 1 avocado
- 1 æg
- 50 g revet ost
Topping
- Sesamfrø
- Birkes
- Chiliflager
Sådan gør du
- Slå ægget ud i en skål og mos det sammen med avocado.
- Tilsæt revet ost og Krydr med salt og peber.
- Læg bagepapir i airfryerskuffen og fordel dejen som 2 stykker sandwichbrød.
- Drys med sesamfrø, birkes og chiliflager.
- Bag i airfryer i 10 minutter ved 170°.
- Tag fat i bagepapiret og vend brød og papir om, så bagepapiret er øverst.
- Skru temperaturen ned til 150 ° og bag videre i 10 minutter.
Video
Tak fordi du kigger forbi her på Avocadoen 🥑. Husk at du også kan besøge Avocadoen på Facebook, Instagram, Pinterest og YouTube ❤️. Du kan også tilmelde dig Avocadoens nyhedsbrev.
![](https://www.avocadoen.dk/wp-content/uploads/2024/08/avocadobroed_1000x1500-683x1024.jpg)