Avocadoen > Avocadobrød i airfryer

Avo­cado­brød i airfryer

Avocadobrød

Avo­cado­brød er en af de bed­ste brøder­stat­ninger uden mel. De er bløde indeni med en sprød over­flade. Disse avo­cado­brød er lavet af æg, avo­ca­do og ost, men de bliv­er så faste, at man kan bruge dem som brød fx til sandwich.

Opskrift her er på avo­cado­brød i air­fry­er (de kan selvføl­gelig også bages i ovn). Udfor­drin­gen ved at bage brød uden mel i air­fry­er kan være, at brø­dene bliv­er for mørke i top­pen, før de bliv­er færdi­ge i bun­den. Det har jeg fun­det løs­nin­gen på. Hvis man læg­ger dejen på et stykke bagepa­pir, kan man vende brø­dene om med bagepa­piret, når halvde­len af tiden er gået, og bage dem færdi­ge med bun­den op.

Prøv at spise disse avo­cado­brød med pesto, skinke og tomat. Det er virke­lig lækkert. Især hvis du bruger denne hjem­melavede pesto med basi­likum.

Er du på udkig efter andre slags brød uden mel, så prøv denne opskrift på knæk­brød uden mel.

Avo­cado­brød i airfryer

Avo­cado­brød er en lækker brøder­stat­ning uden mel lavet af æg, avo­ca­do og ost. De er bløde indeni med en sprød over­flade og rigtig gode til sandwich.
Forb. tid5 min­ut­ter
Tilb. tid20 min­ut­ter
Sam­let tid25 min­ut­ter
Ret: Bagværk
Diæt: Gluten­fri
Antal: 2 stk.
For­fat­ter: Avocadoen.dk

Equip­ment

  • Air­fry­er

Ingre­di­enser

  • 1 avo­ca­do
  • 1 æg
  • 50 g revet ost

Top­ping

  • Sesam­frø
  • Birkes
  • Chiliflager

Sådan gør du

  • Slå ægget ud i en skål og mos det sam­men med avocado.
  • Tilsæt revet ost og Kry­dr med salt og peber.
  • Læg bagepa­pir i air­fry­er­skuf­fen og fordel dejen som 2 stykker sandwichbrød.
  • Drys med sesam­frø, birkes og chiliflager.
  • Bag i air­fry­er i 10 min­ut­ter ved 170°.
  • Tag fat i bagepa­piret og vend brød og papir om, så bagepa­piret er øverst.
  • Skru tem­per­a­turen ned til 150 ° og bag videre i 10 minutter.

Video

Tak for­di du kig­ger for­bi her på Avo­ca­doen 🥑. Husk at du også kan besøge Avo­ca­doen på Face­book, Insta­gram, Pin­ter­est og YouTube ❤️. Du kan også tilmelde dig Avo­ca­doens nyheds­brev.

Lad dig inspirere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften