Fransk mormorsalat
Denne franske mormorsalat er en delikatesse i al sin enkelthed. Den består af hovedsalat, krydderurter og vinaigrette med sennep, rødvinseddike og olivenolie.
Denne franske mormorsalat er en delikatesse i al sin enkelthed. Den består af hovedsalat, krydderurter og vinaigrette med sennep, rødvinseddike og olivenolie.
Det er hurtigt og nemt at lave laks i airfryer. Til denne bagte laks med citron, har jeg lavet broccolifritter, kogte asparges og tatarsauce.
Tatarsauce er en dip af mayonnaise med krydderurter og kapers, der giver umami. Sovsen er lækker til både fisk og kød eller til at dyppe grøntsager i.
Broccoli bliver supelækkert i airfryer. Bagt broccoli bliver sprødt med en dyb, sødlig smag. Brug broccolifritterne som tilbehør i stedet for pommes frittes.
Haydari er en cremet dip her med grillet peberfrugt, yoghurt og feta. Haydari er rigtig lækker som dip til grøntsager eller kød og i stedet for dressing.
Enebærgryde er en rigtig 80’er-klassiker, som er både nem og hurtig. Her i en moderniseret version med kylling, sennep og citron i sovsen og persille som drys.
Grillet peberfrugt er meget velegnet at lave i airfryer. Peberfrugterne bevarer saftigheden, de er nemme at flå og skal kun have 15 minutter i airfryeren.
Selleribøffer er meget nemme at lave i airfryer. Denne opskrift er uden mel eller gryn og dermed uden stivelse og naturligt glutenfri. Brug dem fx i vegetarburgere.
Denne Shepherds pie med svinekød er med et låg af blomkålsmos, hvilket er meget lækkert. Faktisk bedre end kartoffelmos. Og det kommer fra en kartoffelelsker!
Blomkålsmos kan bruges i stedet for kartoffelmos. Blomkål giver en lækker cremet mos med en virkelig delikat smag. Det er meget hurtigt at lave blomkålsmos.
For at give dig de bedste oplevelser bruger vi cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver dit samtykke til disse teknologier, kan vi behandle data som f.eks. browsingadfærd eller unikke ID'er på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.