Sådan kan du undgå bløde småkager: genbag småkager i airfryer
Kan bløde småkager blive sprøde igen? Ja, det er nemt og hurtigt i airfryer. Ved at genbage dine småkager i airfryeren bliver de sprøde og næsten som nybagte.
Tilmeld dig Avocadoens nyhedsbrev
Kan bløde småkager blive sprøde igen? Ja, det er nemt og hurtigt i airfryer. Ved at genbage dine småkager i airfryeren bliver de sprøde og næsten som nybagte.
Karamel-ish: Du bliver overrasket over lækkerheden af denne proteinis af dadler og hytteost. Isen er uden tilsat sukker, cremet, sød og perfekt sundere dessert.
Marmelade af æbleskræller smager godt og er en genial måde at undgå madspild. Æbleskræl koges i mikroovn med citron og vanilje, og blendes til tyk æblemarmelade.
Dette kakisyltetøj med æble er sødt og krydret vintersyltetøj smagt til med kanel og stjerneanis. Det er lækkert at bruge på fx yoghurt, chiagrød og pandekager.
Store glutenfri cookies med chokolade. Disse småkager bliver sprøde og karamelliserede på den helt rigtige måde med fint hakkede mandler frem for mandelmel.
Chialamande er en sundere dessert eller luksusmorgenmad med kirsebærsovs til at forsøde din chiagrød. Chialamande er et nemt lækkert alternativ til risalamande.
Spis denne chiagrød med hytteost med frisk kakifrugt som en lækker morgenmad eller med syltet kakifrugt som en sund dessert. Toppes med pekannødder og kanel.
Avocadoens glutenfri ingefærsmåkager, ginger cookies, er sprøde udenpå og chewie indeni med den karakteristiske krydrede smag af ingefær. Så lette at elske!
Kokosbrud er sprøde glutenfri kokoskager med vanilje, pyntet med chokolade og frysetørret hindbær, som giver et lækkert syrligt modspil til de søde kager.
Harlekinkager er meget lækre glutenfri kokoskager med romsmag. Småkagerne minder om fedtebrød uden smør. De pyntes fint med glasur og krymmel eller chokolade.