Avocadobrød i airfryer
Avocadobrød er en lækker brøderstatning uden mel lavet af æg, avocado og ost. De er bløde indeni med en sprød overflade og rigtig gode til sandwich.
Avocadobrød er en lækker brøderstatning uden mel lavet af æg, avocado og ost. De er bløde indeni med en sprød overflade og rigtig gode til sandwich.
Denne stikkelsbærtærte uden mel er min yndlingstærte. Den består af syrlig stikkelsbærkompot med lækker mandel-marcipancrumble. Server med is eller flødeskum.
Solbærsyltetøj kan sagtens laves i mikroovn. Det tager under 10 minutter at koge en lille portion. Tilsæt evt. rom, som går virkelig godt med solbær, for en voksenversion.
Opskrift på en dejlig hindbærsyltetøj/marmelade i mikroovn. Jeg har tilsat stikkelsbær, som fremhæver hindbærsmagen og tykner syltetøjet. De kan dog undlades.
Denne jordbærkage er uden mel eller anden stivelse. Den er i en liga for sig selv med marcipanbund, chokolade og creme af mascarpone og abrikossyltetøj.
Denne opskrift på hyldeblomstsaft giver det lækreste hyldeblomstmarmelade i bonus. Man laver marmeladen ved at koge citron-hyldeblomst-pulpen med sukker.
Lav en lille portion abrikossyltetøj i mikroovnen på 10 minutter. Når abrikoserne koges, fremhæves abroikossmagen, og syltetøjet får den smukkeste orange farve.
Vandmelon-slushice er læskende på en varm sommerdag. Frys tern af vandmelon og blend sammen med lime elle citron til en blød vandmelonis.
Hjemmelavet koldskål med kærnemælk, ymer og saft fra limequat. Server med mandelknas, der smager og knaser som kammerjunkere, men er helt uden mel.
Avocadoens bedste koldskål er selvfølgelig en avocadokoldskål. Den er med lime i stedet for citron og med mandelknas (uden mel) med smag af kammerjunkere.
For at give dig de bedste oplevelser bruger vi cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver dit samtykke til disse teknologier, kan vi behandle data som f.eks. browsingadfærd eller unikke ID'er på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.