Brownie med karamel uden mel
Brownie med karamel uden mel er den bedste glutenfri chokoladekage. Brownien smelter på tungen med lækker chokolade og karamel af kondenseret mælk.
Brownie med karamel uden mel er den bedste glutenfri chokoladekage. Brownien smelter på tungen med lækker chokolade og karamel af kondenseret mælk.
Opskriften på en meget nem syltetøj af kakifrugt, der laves i mikroovn. Kakisyltetøj i mikroovn bliver rigtig godt, fordi frugten beholder lidt bid.
Peppermint barks er mørk og hvid chokolade, der smelter på tungen, toppet med knuste pebermyntestokke, der knaser og udløser små pebermyntegnister i munden.
Famous fudge er en amerikansk opskrift på hjemmelavet fudge med chokolade, kondenseret mælk og skumfiduser. Karamellerne er så bløde, at de smelter på tungen.
Nutellakuber er uimodståelig konfekt med chokolade og nutella. Chokoladestykkerne består af blødt fyld, der smelter på tungen, omgivet af to lag sprød chokolade.
Den bedste opskrift på hjemmelavede knækbrød, der er glutenfri og uden stivelse. Og 5 fif til at få dine knækbrød pæne og sprøde, selvom dejen er uden mel og æg.
En hurtig og nem opskrift på vindruemarmelade med et twist af ingefær og citron.
Syltetøj af æble, aroniabær og vanilje smager helt fantastisk og har en sød og dyb aroma. Brug det fx på ost, vafler, pandekager eller gem det til jul og brug det som alternativ til kirsebærsovs.
Læs her, hvordan du kan lave syltetøj og marmelade uden tilsætningsstoffer eller unødige e‑numre. Og se, hvordan du tjekker, om syltetøjet er færdigt.
For at give dig de bedste oplevelser bruger vi cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver dit samtykke til disse teknologier, kan vi behandle data som f.eks. browsingadfærd eller unikke ID'er på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.