Marmelade af æbleskræller
Marmelade af æbleskræller smager godt og er en genial måde at undgå madspild. Æbleskræl koges i mikroovn med citron og vanilje, og blendes til tyk æblemarmelade.
Marmelade af æbleskræller smager godt og er en genial måde at undgå madspild. Æbleskræl koges i mikroovn med citron og vanilje, og blendes til tyk æblemarmelade.
Dette kakisyltetøj med æble er sødt og krydret vintersyltetøj smagt til med kanel og stjerneanis. Det er lækkert at bruge på fx yoghurt, chiagrød og pandekager.
Applecurd er en slags æblemarmelade som får en lækker karamelliseret smag i airfryeren. Applecurd kan bruges som smørepålæg, på yoghurt eller som creme i kager.
Æblesyltetøj er overraskende lækkert, og det er supernemt at lave i mikroovn. Du skal bare bruge æbler, sukker og vanilje.
Det er virkelig smart at lave blommesyltetøj i airfryer, da syltetøjet stort set passer sig selv. Du skal blot huske at røre en gang imellem.
Solbærsyltetøj kan sagtens laves i mikroovn. Det tager under 10 minutter at koge en lille portion. Tilsæt evt. rom, som går virkelig godt med solbær, for en voksenversion.
Opskrift på en dejlig hindbærsyltetøj/marmelade i mikroovn. Jeg har tilsat stikkelsbær, som fremhæver hindbærsmagen og tykner syltetøjet. De kan dog undlades.
Denne opskrift på hyldeblomstsaft giver det lækreste hyldeblomstmarmelade i bonus. Man laver marmeladen ved at koge citron-hyldeblomst-pulpen med sukker.
Lav en lille portion abrikossyltetøj i mikroovnen på 10 minutter. Når abrikoserne koges, fremhæves abroikossmagen, og syltetøjet får den smukkeste orange farve.
Syltetøj i mikroovn er en hurtig og nem måde at lave syltetøj. Metoden er rigtig god, hvis du har lidt frugt eller bær til overs, og du undgår madspild
For at give dig de bedste oplevelser bruger vi cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver dit samtykke til disse teknologier, kan vi behandle data som f.eks. browsingadfærd eller unikke ID'er på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.