Syltetøj og marmelade i mikroovn
Syltetøj i mikroovn er en hurtig og nem måde at lave syltetøj. Metoden er rigtig god, hvis du har lidt frugt eller bær til overs, og du undgår madspild
Tilmeld dig Avocadoens nyhedsbrev
Syltetøj i mikroovn er en hurtig og nem måde at lave syltetøj. Metoden er rigtig god, hvis du har lidt frugt eller bær til overs, og du undgår madspild
Jordbærsyltetøj med citron og vanilje bliver superlækkert i mikroovn. Det tager bare 10 minutter at lave et lille glas syltetøj af en rest jordbær.
I denne opskrift på limequatsyltetøj bruges hele skiver af limequat. Det ser så fint ud. Syltetøjet minder om orangemarmelade, men er meget hurtigere at lave.
Et par kedelige mandariner kan blive til det lækreste mandarinsyltetøj på under 10 minutter i mikroovnen. En supernem måde at undgå madspil.
Opskriften på en meget nem syltetøj af kakifrugt, der laves i mikroovn. Kakisyltetøj i mikroovn bliver rigtig godt, fordi frugten beholder lidt bid.
En hurtig og nem opskrift på vindruemarmelade med et twist af ingefær og citron.
Syltetøj af æble, aroniabær og vanilje smager helt fantastisk og har en sød og dyb aroma. Brug det fx på ost, vafler, pandekager eller gem det til jul og brug det som alternativ til kirsebærsovs.
Læs her, hvordan du kan lave syltetøj og marmelade uden tilsætningsstoffer eller unødige e‑numre. Og se, hvordan du tjekker, om syltetøjet er færdigt.