Sådan kan du undgå bløde småkager: genbag småkager i airfryer
Kan bløde småkager blive sprøde igen? Ja, det er nemt og hurtigt i airfryer. Ved at genbage dine småkager i airfryeren bliver de sprøde og næsten som nybagte.
Tilmeld dig Avocadoens nyhedsbrev
Oversigt over opskrifter, der hjælper dig til at undgå madspild.
Kan bløde småkager blive sprøde igen? Ja, det er nemt og hurtigt i airfryer. Ved at genbage dine småkager i airfryeren bliver de sprøde og næsten som nybagte.
Marmelade af æbleskræller smager godt og er en genial måde at undgå madspild. Æbleskræl koges i mikroovn med citron og vanilje, og blendes til tyk æblemarmelade.
I rocky road bruges rester af chokolade, marcipan, tørret frugt, skumfiduser eller nødder. Det kan ikke gå galt og bliver ekstremt godt uanset hvad du putter i.
Denne opskrift på hyldeblomstsaft giver det lækreste hyldeblomstmarmelade i bonus. Man laver marmeladen ved at koge citron-hyldeblomst-pulpen med sukker.
Vandmelon-slushice er læskende på en varm sommerdag. Frys tern af vandmelon og blend sammen med lime elle citron til en blød vandmelonis.
Syltetøj i mikroovn er en hurtig og nem måde at lave syltetøj. Metoden er rigtig god, hvis du har lidt frugt eller bær til overs, og du undgår madspild
Jordbærsyltetøj med citron og vanilje bliver superlækkert i mikroovn. Det tager bare 10 minutter at lave et lille glas syltetøj af en rest jordbær.
Sådan skærer du et helt spidskål. Spidskål holder sig godt i køleskabet og er meget velegnet til salatprep. Spidskål kan bruges i mange forskellige salater.
Kage med banan er altid godt, men karamelglasuren er stjernen i denne glutenfri kage. Banankagen er uden mel, hvor marcipan sikrer en lækker smag og konsistens.
Et par kedelige mandariner kan blive til det lækreste mandarinsyltetøj på under 10 minutter i mikroovnen. En supernem måde at undgå madspil.