Avocadoen > Grillet peberfrugt i airfryer

Gril­let peber­frugt i airfryer

Grillet peberfrugt i airfryer

Gril­let peber­frugt er meget veleg­net at lave i air­fry­er. I air­fry­eren behold­er peber­frugterne deres saftighed sam­tidig med, at skindet er meget nemt at tage af. Og så tager det bare 15 minutter. 

Grillede peber­frugter er noget af det lækreste. Når de bliv­er gril­let, bliv­er de ekstra søde og lækre, og når man fjern­er skindet, mis­ter de helt deres bit­ter­hed. Der er så mange ting, man kan bruge gril­let peber­frugt til: fx denne frokost­salat, på piz­za eller som tilbe­hør. Man også lave en virke­lig lækker hay­dari-dip med grillede peber­frugter og feta.

Jeg har egentlig altid syntes, at det var så besværligt at flå skindet af peber­frugterne, indtil jeg fandt ud af, hvad jeg gjorde galt. Det er nem­lig meget nemt at få skindet af peber­frugterne, hvis du føl­ger denne metode. Hem­me­lighe­den er, at man skal lægge peber­frugterne i en luft­tæt behold­er så snart de er færdi­ge i air­fry­eren. Og så skal man væb­ne sig med tålmodighed. De skal nem­lig køle af i 20–30 min­ut­ter. Nu er de så kolde, at man kan røre ved dem, og skindet er meget nemt pille af.

Gril­let peber­frugt i airfryer

Gril­let peber­frugt er meget veleg­net at lave i air­fry­er. Peber­frugterne bevar­er saftighe­den, de er nemme at flå og skal kun have 15 minutter.
Forb. tid5 min­ut­ter
Tilb. tid15 min­ut­ter
Køletid20 min­ut­ter
Sam­let tid40 min­ut­ter
Ret: Tilbe­hør
Køkken: Span­sk
Diæt: Veg­an­sk, Vegetarisk
Antal: 2 stk
For­fat­ter: Avocadoen.dk

Equip­ment

  • Air­fry­er (min er en Nin­ja 400 – kan også tilbere­des i ovn)

Ingre­di­enser

  • 2 peber­frugter
  • Oliveno­lie
  • Salt

Sådan gør du

  • Halver peber­frugterne og fjern kernerne.
  • Læg peber­frugterne i air­fry­eren med skind­si­den opad.
  • Gril dem 15 min­ut­ter ved 220 grad­er (max crisp hed­der pro­gram­met i min air­fry­er) Air­fryere er forskel­lige, så hold øje med pebrene.
  • Put dem i en luft­tæt behold­er, så snart de er færdi­ge. Her skal de hvile i 20–30 minutter.
  • Læg peber­frugterne ud på et bræt og pil skindet af. 
  • Skær peber­frugterne i skiver.
  • Vend dem i lidt olie og drys lidt salt over, og de grillede peber­frugter er klar til at spise – eller blende i en lækker dip.

Not­er

Tip: Brug fx peber­frugterne uden salt og olie i denne hay­dari.

Tak for­di du kig­ger for­bi her på Avo­ca­doen ❤️. Hvis du kan lide opskriften, må du meget gerne anmelde den ned­er­st på siden ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ .

Du find­er også Avo­ca­doen på Face­book, Insta­gram, Pin­ter­est og YouTube. Har du lyst, kan du tilmelde dig Avo­ca­doens nyheds­brev 🥑. Jeg sender en mail med opskrifter ca. en gang om måneden. 

Lad dig inspirere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften