Avocadoen > Grøn yoghurtbowle

Grøn yoghurt­bowle

Grøn yoghurtbowle med yoghurt, avocado,kiwi, pære og limequat

Hver måned væl­ger jeg en vari­ant af yoghurt med frugt og nød­der, der pass­er til måne­den. En grøn yoghurt­bowle er feb­ru­ars bud med årsti­dens frugter. Jeg glemte nød­der, da jeg tog billedet, men de hør­er med.

For at tænke mere bæredygtigt forsøger jeg kun at vælge frugter, der kom­mer fra Europa (med banan som und­tagelse). Om vin­teren er der jo ikke meget at vælge imellem, men jeg har brugt avo­ca­do, pære, grøn kiwi og lime­quat. Alle sam­men fås fra Europa i februar.

Lime­quat er en sjov lille cit­rusfrugt, som er en kryd­sning mellem lime og kumquat­ter. Hvis du er nys­ger­rig, kan du her på Avo­ca­doen læse mere om lime­quat og finde opskrifter med lime­quat. Den er syrlig, men ikke for syrlig til min smag, og man kan spise skallen. Der­for bruger jeg den i hele skive på yoghurten. Lime­quat og avo­ca­do klæder hinan­den rigtig godt med avo­ca­doens fedme og lime­quat­tens syre. 

Du kan måske også finde inspi­ra­tion i andre årstiders vari­anter af yoghurt­bowle med frugt og nød­der.

Grøn yoghurt­bowle

Mor­gen­mad med yoghurt, frugt og nød­der. Vin­teren byder på avo­ca­do, pære, grøn kiwi og lime­quat. Det er ultra­lækker og mæt­tende mor­gen­mad, der giv­er mig en god start på dagen.
Forb. tid10 min­ut­ter
Sam­let tid10 min­ut­ter
Ret: Mor­gen­mad
Antal: 1 per­son
For­fat­ter: Avocadoen.dk

Ingre­di­enser

  • 3 spsk. græsk yoghurt
  • 6 spsk. A38
  • 1 tsk. chi­afrø
  • 2 spsk. bland­ede nødder
  • ½ banan
  • 1 lime­quat
  • ½ grøn kiwi
  • ½ avo­ca­do
  • ¼ pære

Sådan gør du

  • Mos bana­nen og bland yoghurt, chia og banan.
  • Pynt med frugt og nødder.

Tak for­di du kig­ger for­bi her på Avo­ca­doen 🥑. Husk at du også kan besøge Avo­ca­doen på Face­book, Insta­gram, Pin­ter­est og YouTube ❤️. Du kan også tilmelde dig Avo­ca­doens nyheds­brev.

En grøn yoghurtbowle med avocado, pære, grøn kiwi og limequat.

Lad dig inspirere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften