Lynhurtigt kakisyltetøj
Opskriften på en meget nem syltetøj af kakifrugt, der laves i mikroovn. Kakisyltetøj i mikroovn bliver rigtig godt, fordi frugten beholder lidt bid.
Opskriften på en meget nem syltetøj af kakifrugt, der laves i mikroovn. Kakisyltetøj i mikroovn bliver rigtig godt, fordi frugten beholder lidt bid.
Grundopskrift på yoghurtbowle med frugt, chiafrø og nødder og forslag til kombinationer med månedens frugt. Lækker, sund og hurtig morgenmad uden stivelse.
Peppermint barks er mørk og hvid chokolade, der smelter på tungen, toppet med knuste pebermyntestokke, der knaser og udløser små pebermyntegnister i munden.
Famous fudge er en amerikansk opskrift på hjemmelavet fudge med chokolade, kondenseret mælk og skumfiduser. Karamellerne er så bløde, at de smelter på tungen.
Nutellakuber er uimodståelig konfekt med chokolade og nutella. Chokoladestykkerne består af blødt fyld, der smelter på tungen, omgivet af to lag sprød chokolade.
Japansk kålpandekage uden hvedemel. Kålpandekage er et vegetarisk måltid, der smager og mætter rigtig godt. Server med okonomiyakisovs og japansk mayonnaise.
Pizza uden mel smager virkelig godt og er meget hurtigere at lave end almindelig pizza. Bunden er af blomkål.
Når sellerifritter laves i airfryer går det lidt hurtigere end i ovnen, og de bliver rigtig gode. De er næsten fri for stivelse og keto-venlige i mindre mængder.
Sellerifritter er et lækkert alternativ til pommes frites og perfekte som tilbehør. Sellerifritter er næsten uden stivelse og keto-venlige i mindre mængder.
Vegetarisk stroganoff med portobellosvampe er en lækker gryderet uden kød. Portobellosvampe giver fuld umami med champignon, løg, tomatpure, paprika og chili.
For at give dig de bedste oplevelser bruger vi cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver dit samtykke til disse teknologier, kan vi behandle data som f.eks. browsingadfærd eller unikke ID'er på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.