Limequatsyltetøj
I denne opskrift på limequatsyltetøj bruges hele skiver af limequat. Det ser så fint ud. Syltetøjet minder om orangemarmelade, men er meget hurtigere at lave.
Tilmeld dig Avocadoens nyhedsbrev
I denne opskrift på limequatsyltetøj bruges hele skiver af limequat. Det ser så fint ud. Syltetøjet minder om orangemarmelade, men er meget hurtigere at lave.
Saltmandler er nemme at lave i airfryer og gode som snacks for mindre blodsukkerudsving i stedet for chips. Og så er saltmandler supergode i salat.
Avocadosalat med agurk, spidskål, mango og dressing med chili og lime. Salaten er god som tilbehør til aftensmad eller kan spises som frokost med æg på.
Kage med banan er altid godt, men karamelglasuren er stjernen i denne glutenfri kage. Banankagen er uden mel, hvor marcipan sikrer en lækker smag og konsistens.
Morgenmad med youghurt, frugt og nødder. Vinteren byder på avocado, pære, grøn kiwi og limequat. Det er lækker og mættende morgenmad uden stivelse.
Denne gulerodssalat med limequat, ristede mandler, kanel og vanilje er så lækker, at den – næsten – er en dessert. Vi spiser den da også efter maden i små skåle.
Tunsalat, der minder om den, man får på Joe & the Juice.
Gul moji er en traditionel mojito lavet med de små citrusfrugter limequat. Du kan også bruge almindelig lime.
Avocadosmoothie er sød, frisk og cremet med den lækre smag af avocado og en fin lysegrøn farve. Denne er lavet med lime og kondenseret mælk.
Kokos-blomkålsgrød smager overraskende godt og tager under 10 minutter at lave. Prøv den til morgenmad med fx kanelsukker, frugt eller syltetøj som topping.