Avocadoen > Vandmelon-slushice

Vand­mel­on-slushice

Vandmelon-slushice med lime

Vand­mel­on-slushice er en genial måde at bruge vand­mel­on, som man ikke kan nå at spise. Hvis jeg kan se, at vi ikke kan nå at spise en vand­mel­on op, skær­er jeg den i tern og fryser dem ned. Vand­mel­o­nen skal være helt frossen, når man vil lave hjem­melavet slushice.

Man skal bruge en food­proces­sor eller blender, men ellers er det meget nemt at lave slushice af vand­mel­on. Den skal blendes helt glat, så sørg for at vælge en vand­mel­on uden kern­er. Når man blender længe nok, bliv­er den frosne vand­mel­on blød som en cremet vand­mel­o­nis. Med cit­ron eller lime, kan selv en lidt kedelig vand­mel­on få nyt liv som vandmelonis. 

Vand­mel­on-slushice er lige så læsk­ende som frisk vand­mel­on, og så er det tilmed koldt og for­frisk­ende på en varm sommerdag. 

Er du på udkig efter andre læsk­ende som­mer­drikke, kunne du måske også være inter­esseret i avo­ca­dos­mooth­ie, avo­cadokold­skål eller kold­skål med ymer og lime­quat. Her kan du se alle Avo­ca­doens kolde drikke.

Vand­mel­on-slushice

Vand­mel­on-slushice er virke­lig for­frisk­ende på en varm som­merdag. Frys tern af vand­mel­on og blend sam­men med lime elle cit­ron til vandmelonis.
Forb. tid10 min­ut­ter
Sam­let tid10 min­ut­ter
Ret: Dessert, Drinks
Antal: 4 per­son­er
For­fat­ter: Avocadoen.dk

Equip­ment

  • Food­proces­sor eller blender

Ingre­di­enser

  • 600 g frossen vand­mel­on i tern Brug vand­mel­on uden kerner.
  • 4 spsk. sukker
  • 4 spsk. lime­saft eller citronsaft

Pynt

  • Cit­russkal eller mynte

Sådan gør du

  • Skær vand­mel­on i tern og frys.
  • Put de frosne tern i food­proces­sor eller blender sam­men med lime­saft og sukker.
  • Blend til massen er helt jævn og glat.
  • Fordel slushi­cen i fine glas.
  • Pynt med limeskal eller mynteblade.
  • Serv­er straks.

Video

Tak for­di du kig­ger for­bi her på Avo­ca­doen ❤️. Hvis du kan lide opskriften, må du meget gerne anmelde den ned­er­st på siden ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ .

Du find­er også Avo­ca­doen på Face­book, Insta­gram, Pin­ter­est og YouTube. Har du lyst, kan du tilmelde dig Avo­ca­doens nyheds­brev 🥑. Jeg sender en mail med opskrifter ca. en gang om måneden. 

Lad dig inspirere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften