Æggesalat med avocado og ærter er en lækker grøn æggesalat. Sæt æggesalaten på brunch- eller påskebordet med brød, eller spis til hverdag på en bund af salat.
Tilb. tid20 minuttermin
Samlet tid20 minuttermin
Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Diæt: Vegetarisk
Servings: 4personer
Author: Avocadoen.dk
Ingredienser
Dressing
4spskmayonnaise
½tsksennepevt. det dobbelt.
½spskkarryevt. det dobbelte.
2tsklage fra sure agurker
40gsure agurker fint hakketca. 8 skiver
1bundtPurløgfinthakket eller klippet
Friskkværnet peber
Salt
Salat
4æghårdkogte. Tilsæt 1/2 æg mere pr. person, hvis du laver salaten uden avocado og ærter.
2avocado i små tern(kan undlades)
100goptøede fine ærter - eller friskpillede hvis det er sæson(kan undlades)
Sådan gør du
Hvis ærterne er frosne, så overhæld dem med koldt vand og lad dem stå. Skift vandet et par gange, til ærterne er tøet op.
Rør dressingen sammen.
Kog æggene. Når de er færdigkogte, overhældes de med koldt vand i gryden. Hæld vandet fra med det samme og fyld gryden med koldt vand igen. Lad æggene ligge i gryden i nogle minutter til vandet er lunkent. Skyl hvert enkelt æg under koldt vand lige inden du piller det.
Skær æggene i små tern. Har du en æggedeler, så brug den til at dele æggene på to leder.