Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Avocadokoldskål og mandelknas med smag af kammerjunkere
Avocadoens bedste koldskål er selvfølgelig en avocadokoldskål - med lime og mandelknas (uden mel), der smager som kammerjunkere.
Forb. tid
30
minutter
min
Samlet tid
30
minutter
min
Ret:
Dessert, Drinks
Køkken:
Dansk
Diæt:
Glutenfri, Vegetarisk
Servings:
4
personer
Author:
Avocadoen.dk
Equipment
Airfryer
Minihakker
Stavblender, blender eller foodprocessor
Ingredienser
Koldskål
1
l
kærnemælk
1
avocado
1
vaniljestang
(kornene derfra)
4
lime
(saften derfra)
6
spsk.
sukker
Mandelknas
100
g
mandler
2
tsk.
honning
1
tsk.
vanilje
1
knsp.
salt
Sådan gør du
Koldskål
Put ingredienserne til koldskål i et stort blenderglas og blend til koldskålen er ensartet og cremet.
Mandelknas
Hak mandlerne groft.
Rist dem i airfryer 8 min ved 150 grader (jeg bruger et program, der hedder bake).
Ryst mandlerne undervejs.
Tag 1/4 af mandlerne fra (ca. 25 g) og kør dem til groft mandelmel i en minihakker.
De resterende mandler forbliver i airfryeren og blandes med honning, vaniljepulver og salt.
Rist videre i 5 min ved 150 grader
Rør i blandingen undervejs.
Bland de honningristede mandler med mandelmelet.
Server.