Avocadosalat med agurk, spidskål, mango og dressing med chili og lime. Salaten er god som tilbehør til aftensmad eller kan spises som frokost med æg på.
Forb. tid15 minuttermin
Samlet tid15 minuttermin
Ret: Frokost, Salat
Diæt: Vegetarisk
Servings: 4personer
Author: Avocadoen.dk
Ingredienser
½spidskål
½agurk
2små avocadoer eller 1 stor
1mangokan erstattes af papaya eller melon
Dressing
5spiseskefulde mayonnaise
1lime(saften)
2tsksriracha
Salt og peber
Pynt
Purløg
Sådan gør du
Bland dressingen.
Snit spidskålen fint og læg det i et fad.
Skær agurken i tern og læg i et lag over spidskålen.
Skær avocado i tern og fordel ud over salaten.
Hæld dressing ud over salaten.
Pynt med klippet purløg og server straks.
Noter
Tip: Tilføj et æg pr. person, og du får en flot påskesalat.