Chialamande er en sundere dessert eller luksusmorgenmad med kirsebærsovs til at forsøde din chiagrød. Chialamande er et nemt lækkert alternativ til risalamande.
Forb. tid5 minuttermin
Trækketid4 timert
Samlet tid4 timert5 minuttermin
Ret: Morgenmad
Køkken: Dansk
Servings: 1person
Author: Avocadoen.dk
Ingredienser
Chialamande (1 person)
100ga38
100ggræsk yoghurt
1spsk.chiafrø
1knsp. vaniljepulver
2spsk.mandlergroft hakket
Kirsebærsovs (8 personer)
500gfrosne udstenede surkirsebærfuglekirsebær
250gsukker
1 dlvand
1citronsaft og fintrevet skal
1stangvaniljekorn og bælg
1tskmajsstivelse(kan undlades, men sovsen bliver tyndere)
Sådan gør du
Chiagrød
Aftenen før: Bland chiafrø og vaniljepulver og rør sammen med græsk yoghurt og A38.
Næste morgen: Hak mandlerne og vend dem i grøden.
Kirsebærsovs
Bland alle ingredienser undtagen majsstivelse i kog i en gryde.
Rør majsstivelse ud i lidt vand og tilsæt det til gryden, mens du rører.
Kog, til du synes kirsebærsovsen har den tykkelse, du ønsker (husk at den bliver tykkere, når den køler af - lav evt. syltetøjsprøven)
Noter
Jeg kan godt lide at blande græsk yoghurt og A38 til chiagrøden, men du kan bruge, den type neutral yoghurt, du har i køleskabet.