Eksotisk chiagrød med skyr og kokosmælk og cherimoya eller banan
Chiagrød med skyr, kokosmælk og cherimoya er en sød og eksotisk chiagrød - ekstra lækker morgenmad eller sund dessert med smag, der minder om københavnerstang.
Tilb. tid20 minuttermin
Trækketid4 timert
Samlet tid4 timert20 minuttermin
Ret: Morgenmad
Servings: 2personer
Author: Avocadoen.dk
Ingredienser
¼vaniljepulver
2spskChiafrø
2dlkokosmælk
200gskyrkan erstattes af A38, yoghurt naturel eller et andet mælkeprodukt
1Cherimoyakan erstattes af banan
1-2limequat/lemon snackskan erstattes af mandarin eller appelsin
1gul kiwikan erstattes af grøn kiwi
1spskkokosflager eller andre nødder
Sådan gør du
Dagen før:
Rør vaniljepulver og chiafrø sammen i en skål med låg, og tilsæt kokosmælk og skyr. Bland det godt.
Lad det stå i køleskabet mindst 4 timer eller natten over.
Næste dag:
Skræl cherimoyaen, fjern den den brune streng og kernerne.
Skær cherimoyaen i skiver og mos den let med en gaffel.
Skræl kiwien og skær den i tern. Skær limequat i tern med skrællen på. Sørg for at fjerne alle citruskernerne.
Anret chiagrøden i to glas og top med cherimoyamos, kiwi, limequat og kokosflager.