Enebærgryde er en rigtig 80’er-klassiker, som er både nem og hurtig. Her i en moderniseret version med kylling, sennep og citron i sovsen og persille som drys.
Forb. tid20 minuttermin
Tilb. tid20 minuttermin
Samlet tid40 minuttermin
Ret: Gryderet, Hovedret
Køkken: Dansk
Servings: 4personer
Author: Avocadoen.dk
Ingredienser
650gkylling
2dlfløde
½lille bæger creme fraiche 38%1,25 dl
4knuste enebær
1tskrosmarin
1tsksennep
Lidt citronsaft
Salt og peber
Smør til stegning
Pynt
Persille
Sådan gør du
Skær kyllingen i strimler og brun dem i smør på en pande. Krydr kyllingestykkerne med salt og peber imens.
Knus enebær og rosmarin i en morter og hæld krydderierne ned til kyllingen.
Tilsæt sennep, citronsaft, fløde og creme fraiche, salt og peber.
Put låg på panden og lad kyllingen simre i panden i ca. 20 minutter.