Gulerodssalat med kakifrugt, granatæblekerner og ingefær
Gulerodssalat med kakifrugt er en usædvanlig, men dejlig kombination, hvor granatæble, ingefær, citron og pekan giver modspil og knas til den søde salat.
Tilb. tid20 minuttermin
Samlet tid20 minuttermin
Ret: Salat
Diæt: Glutenfri, Low Fat, Vegansk, Vegetarisk
Servings: 4personer
Author: Avocadoen.dk
Equipment
Foodprocessor eller rivejern
Ingredienser
1økologisk citron (saft og skal)
½tsk.fintrevet ingefær (frisk)
1tsk.flydende honning
1æble
1kakikan erstattes af druer
800gulerod
50 g. pekannøderkan erstattes af andre nødder fx valnød eller hasselnød.
Sådan gør du
Riv citronskal og ingefær fint og bland med citransaft og honning.
Skær æble og kakifrugt i tern og vend dem i dressingen.