Kokosbrud - sprøde glutenfri kokoskager med tørret hindbær
Kokosbrud er sprøde glutenfri kokoskager med vanilje, pyntet med chokolade og frysetørret hindbær, som giver et lækkert syrligt modspil til de søde kager.
Forb. tid5 minuttermin
Tilb. tid14 minuttermin
Øvrig tid1 timet
Samlet tid1 timet19 minuttermin
Ret: Bagværk
Diæt: Glutenfri
Servings: 24stk.
Author: Avocadoen.dk
Equipment
Bradepande 20x30
Ingredienser
1æg
100gsukker
100gkokos
½tsk.vaniljepulver*
115ghalvmørk chokolade
Frysetørret hindbærAlternativt kan du bruge lidt revet skal fra en økoappelsin
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180 grader
Pisk æg, sukker og vanilje til det er lyst og luftigt.
Vend kokosmel i.
Bred dejen ud i en firkant på 20×30 cm på et stykke bagepapir.
Bag i almindelig ovn ved 180 grader i 10-12 minutter.
Når bunden er afkølet vendes den om, og bagepapiret trækkes forsigtigt af.