Kokosmakronkage med æblecreme er en lagkage uden mel, som kan laves i airfryer. De søde kokosbunde bliver lækre chewy og får et syrligt modspil af æblecremen.
Forb. tid5 minuttermin
Tilb. tid15 minuttermin
Samlet tid20 minuttermin
Ret: Bagværk, Dessert, Kage
Diæt: Glutenfri
Servings: 6personer
Author: Avocadoen.dk
Equipment
Airfryer
2 ildfaste fade ca. 15x20 cm
Ingredienser
Bunde:
1æg
100gsukker
100gkokos
Æblecreme:
300gapplecurd eller anden form for fast æblesyltetøj
2dlpiskefløde
Pynt
Skovsyre eller frysetørrede hindbær
Sådan gør du
Bunde
Pisk æg, sukker og vaniljekorn, til det er lyst og luftigt
Vend kokosmel i.
Læg bagepapir i to små ildfaste fade (ca. 15 x 20), og fordel dejen deri.
Bag i 14 minutter ved 160 grader i airfryer.
Lad bundene blive liggende ca. 5 minutter i airfryeren, før du tager dem ud og forsigtigt trækker papiret af.
Æblecreme
Pisk fløden til flødeskum.
Vend lidt flødeskum i applecurd og bland derefter dette i resten af flødeskummet.
Samling
Læg en kokosbund på det fad, du vil bruge, og smør med ca. 1/3 æblecreme.
Læg den anden bund ovenpå og fordel resten af cremen over toppen og siderne.