I denne opskrift på limequatsyltetøj bruges hele skiver af limequat. Det ser så fint ud. Syltetøjet minder om orangemarmelade, men er meget hurtigere at lave.
Forb. tid15 minuttermin
Tilb. tid10 minuttermin
Samlet tid25 minuttermin
Ret: Syltetøj
Servings: 2glas (små)
Author: Avocadoen.dk
Equipment
2 syltetøjsglas (eller et stort)
Ingredienser
100glimequat
100gsukker
1vaniljestang skallen fra en du har taget korn fra
Sådan gør du
Vask limequatterne grundigt - skallen skal bruges.
Skær limequat i tynde skiver.
Dæk skiverne med rigeligt vand og kog i 5 minutter.
Hæld vandet fra gennem en sigte og hæld limequatskiverne tilbage i gryden.
Put sukker og vaniljestang i gryden.
Kog til syltetøjet har den rette konsistens. Det tager ca. 10 minutter.
Hæld på skoldede glas og sæt låg på med det samme.
Opbevares køligt, men behøver ikke at være i køleskab, så længe glasset ikke er åbnet.