Minikokosmakroner med hvid chokolade. De små kager er perfekte til kagetapas eller bare fordi... Pynt minikagerne med fx krymmel, guldstøv eller lakridspulver.
Forb. tid20 minuttermin
Tilb. tid10 minuttermin
Køling og pynt1 timet20 minuttermin
Samlet tid1 timet50 minuttermin
Ret: Bagværk
Diæt: Glutenfri
Servings: 30stk.
Author: Avocadoen.dk
Ingredienser
Minikokosmakroner opskrift i ovn
100gsukker
100gkokos
½tsk.Vanilje*
2æggehvider
Minikokosmakroner opskrift i Airfryer
1æggehvide
50gsukker
¼tskvaniljepulver
50gkokos
Forslag til pynt
120ghvid chokolade
Krymmel*
Hyldeblomster
Tørret hindbær
Lakridsrodspulver
Guld- eller sølvstøv*
Finthakkede nødder
Sådan gør du
Opskrift i ovn
Tænd ovnen på 190 grader almindelig ovn.
Bland de tørre ingredienser i en skål og tilsæt æggehviden.
Varm forsigtigt dejen op over vandbad, blot indtil ingredienserne er smeltet sammen. Massen skal ikke blive for varm .
Brug en måleteske til at sætte minikugler på en bageplade med bagepapir. De ser ret små ud nu, men de hæver lidt under bagningen.
Form små toppe med lidt vand på fingrene.
Bag toppene 10 minutter ved 190 grader.
Opskrift i airfryer
Pisk æggehvide, sukker og vanilje i 5 minutter.
Vend kokosmelet i.
Brug en måleteske til at sætte minikugler på et stykke bagepapir i airfryerskuffen. Form små toppe med lidt vand på fingrene.
Bag 10-11 minutter i airfryer ved 160 grader (bundene skal være svagt lysebrune).
Lad de små kokosmakroner køle helt af, før du forsøger at løsne dem fra bagepapiret. Hvis de fortsat klistrer fast, er det fordi, de er bagt for lidt i bunden.
Pynt
Hak den hvide chokolade og smelt den over vandbad.
Dyp toppene i chokoladen og drys krymmel over med det samme.