Japansk kålpandekage uden hvedemel. Kålpandekage er et vegetarisk måltid, der smager og mætter rigtig godt. Server med okonomiyakisovs og japansk mayonnaise.
Forb. tid5 minuttermin
Tilb. tid10 minuttermin
Samlet tid15 minuttermin
Ret: Frokost
Køkken: Japansk
Diæt: Glutenfri, Lavt laktoseindhold, Vegetarisk
Servings: 1person
Author: Avocadoen.dk
Ingredienser
Pandekage
200gspidskål(eller anden form for kål - hvidkål er også fint)
2spskmandelmel
1tsk.loppefrøskaller
2forårsløg fint hakket
2tsksoya
2Æg
Salt og peber
Olie til stegning
Okonomiyakisovs
2spskketchup
½spsk. Worcestershire sauceengelsk sovs
Japansk mayonnaise
2spskmayonnaise
1tskriseddike(eller anden lys eddike)
Øvrigt tilbehør
Syltede sushiingefær
Skiveraf forårsløg
Sådan gør du
Snit spidskål og forårsløg fint.
Bland æg, soya, mandelmel, lommefrøskaller, salt og peber.
Tilsæt forårsløg og spidskål og bland det hele godt sammen.
Fordel blandingen på en pande med olie. Det virker som om, pandekagen ikke hænger sammen, men det kommer.
Steg pandekagen ved middel varme ca. 5 minutter på den ene side. Skub pandekagen ud på et grydelåg eller tallerken, så du kan vende den tilbage på panden. Steger pandekagen færdig ca. 5 minutter på den anden side. Pas på ikke at steg ved for høj varme, så pandekagen bliver for mørk, før den er færdig indeni.
Server med okonomiyakisovs, japansk maoyonnaise, sushi-ingefær og forårsløg.