Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Pandekager uden mel
Opskrift på pandekager uden mel. Pandekagerne er tykke som amerikanske pandekager og har et højt proteinindhold, da de er lavet med hytteost.
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
20
minutter
min
Samlet tid
30
minutter
min
Ret:
Dessert, Morgenmad
Køkken:
Amerikansk
Diæt:
Glutenfri
Servings:
2
personer (4 tykke pandekager)
Author:
Avocadoen.dk
Equipment
Minihakker
Blender,
Ingredienser
2
æg
150
g
hytteost
30
g
mandler malet til mel
1
tsk.
loppefrøskaller
fx husk
1
nip
salt
1
nip
vaniljepulver
Smør til stegning
2
spsk
fløde
(eller mælk)
Sådan gør du
Mal mandlerne til mel i en minihakker
Blend hytteosten og tilsæt loppefrøskaller, salt og vaniljepulver og blend til det er blandet.
Tilsæt fløden og æggene og blend det hurtigt til massen er ensartet.
Vend mandelmelet i æggeblandingen.
Steg pandekagerne en ad gangen på en lille pande med lidt smør.
Noter
Server fx med banan og jordbær.