Hjemmelavet pesto med mandler, basilikum og bagte hvidløg er nemt at lave og smager så meget bedre end købt pesto. Tilføj estragon for en ekstra lækker pesto.
Forb. tid15 minuttermin
Samlet tid15 minuttermin
Ret: Dressing og dip
Køkken: Italiensk
Diæt: Vegetarisk
Servings: 1portion
Author: Avocadoen.dk
Equipment
Stavblender
Airfryer (skal kun bruges, hvis du vil bage hvidløget)
Ingredienser
1pottebasilikumca. 20-40 g (jo mere jo bedre)
3-4kviste estragon(kan udelades)
50gparmesan
2fedhvidløg
1dlolivenolie
½tsk.salt
1spskmandler (med top)- eller andre nødder
½citron (saft og skal)
Sådan gør du
Læg hvidløgsfeddene med skal på i airfryeren og bag dem 8 minutter ved 180 grader.
Riv parmesanen eller skær den ud i små tern og læg osten i et blenderglas.
Tilsæt mandler.
Tryk de bagte hvidløg ud af skallen og læg dem i blenderglasset.
Tilsæt salt.
Pluk basilikumstængler og -blade og fyld blenderglasset op.