Den lækreste pizza uden mel med bund af blomkål i stedet for brød. Her får du en pizzabund med supergod smag.
Forb. tid35 minuttermin
Tilb. tid20 minuttermin
Ret: Hovedret
Køkken: Italiensk
Servings: 2personer
Author: Avocadoen.dk
Ingredienser
Tomatsovs
1dåseflåede tomater
1 løg
1tsk.salt
Olivenolie
Bund
300gblomkålfrosne blomkålsris
70gparmesan
2æg
1spsk.loppefrøskallerfx HUSK
Pizzafyld
100gost
20gpepperoni
½peberfrugt I skiver
2skiverskinke
4champignoni tynde skiver
oregano
Sådan gør du
Tomatsovs
Svits løg i lidt olivenolie i en gryde og tilsæt de øvrige ingredienser. Lad tomatsovsen simre, mens du klargør de andre ting til pizzaen.
Blend tomatsovsen.
Bund
Hæld blomkålsris i en skål, der tåler varme, og overhæld dem med rigeligt kogende vand. Lad dem trække et par minutter.
Dræn blomkålsrisene for vand ved at hælde dem i et viskestykke, som du har bredt ud over en sigte. Når de er kølet lidt af, kan du trykke væsken ud af blomkålsrisene i viskestykket.
Bland æg, parmesan og loppefrøskaller med de afkølede og nu ret tørre blomkålsris. Du kan med fordel blende hele molevitten.
Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir og bag bunden ved 225 ℃ i 10 minutter til den er lysebrun i kanten.
Kom tomatsovs på den varme pizzabund, put pepperoni og skinke på bunden og fordel osten ud over. Slut af med peberfrugt og champignon.
Bag pizzaen færdig i 13-15 minutter og drys med oregano.
Noter
Der bliver en del tomatsovs til overs. Frys det ned og brug det i en gryderet eller som salsa.