Spidskål er velegnet til salatprep, da det holder sig godt også efter det er skåret. Der er meget tid at spare ved at skære et helt spidskålshoved på en gang.
Forb. tid10 minuttermin
Samlet tid10 minuttermin
Ret: Salat
Diæt: Vegansk, Vegetarisk
Author: Avocadoen.dk
Equipment
God køkkenkniv
Stort skærebræt
Ingredienser
1spidskål
Sådan gør du
halver spidskålen og skyl begge halvdele i koldt vand
Start med at skære den ene halvdel.
Skær fra toppen i tynde skiver. Skub skiverne til side på brættet, efterhånden som du skærer.
Skær, til du kommer til stokken. Nu deler du det halve spidskål i to dele på langs gennem stokken.
Skær stokken af i et skråt snit.
Fortsæt med at skære tynde skiver af spidskålen, til du er hele vejen igennem.
Nu skærer du skiverne i mindre stykker på den anden led.