Spidskålssalat med avocado, feta, rucola og blåbær mætter godt og passer til det meste mad året rundt. Nem at lave, hvis du har skåret spidskål på forhånd.
Forb. tid20 minuttermin
Samlet tid20 minuttermin
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Servings: 4personer
Author: Avocadoen.dk
Ingredienser
¼spidskålder er meget stor forskel på størrelsen afspidskål, så vurder, hvad du synes er passende mængde
1avocado
1håndfuldrucola
70gfeta
1håndfuldblåbær(kan erstattes af et æble, hvis blåbær ikke er i sæson)
vinaigrettese link
Sådan gør du
Snit spidskålen fint.
Hæld 3-4 skefulde dressing over spidskålen og vend det rundt. Læg spidskålen i bunden af et fad.
Læg et par håndfulde rucola ovenpå.
Skær avocadoen i tern og vend den i en skefuld dressing. Det gør, at den ikke bliver brun. Fordel avocado over salaten.