Når sellerifritter laves i airfryer går det lidt hurtigere end i ovnen, og de bliver rigtig gode. De er næsten fri for stivelse og keto-venlige i mindre mængder.
Forb. tid15 minuttermin
Tilb. tid20 minuttermin
Samlet tid35 minuttermin
Ret: Tilbehør
Diæt: Vegansk, Vegetarisk
Servings: 4personer
Author: Avocadoen.dk
Equipment
Airfryer
Ingredienser
1selleri2, hvis det er små selleriknolde
2spsk.olivenolie
Salt
Frisk rosmarin
Sådan gør du
Skære toppen og bunden af sellerien.
Skær skrællen af hele vejen rundt.
Vask sellerien – og skærebrættet.
Skær sellerien i skiver, der er ca. 1 cm tykke.
Skær hver skive i stave på 1 cm.
Vend sellerifritter i olivenolie og drys med salt og frisk rosmarin.
Put fritterne i airfryergryden og kør i 20 minutter ved 210 grader.