Tørrede appelsinskiver til pynt - og lækker appelsinsirup
Opskrift på gylden appelsinsirup og flotte tørrede kandiserede appelsinskiver - eller brug citron eller limequat. Nem spiselig pynt til drinks, is eller kager.
Tilb. tid35 minuttermin
Bagetid1 timet
Samlet tid1 timet35 minuttermin
Ret: Dessert, Drinks, Konfekt
Author: Avocadoen.dk
Ingredienser
1dlsukker
1dlappelsinsaft1 meget stor eller 2 små appelsiner.
1økoappelsin(eller anden citrusfrugt i skiver).
Sådan gør du
Pres appelsinsaften, og kog sukker og appelsin sammen til sirup i ca 5 minutter.
Imens skæres tynde skiver af økoappelsinen.
Sluk for gryden læg appelsinskiverne i gryden, så det er dækket af sirup. Lad dem trække mindst 30 minutter - gerne længere.
Tænd ovnen på 120 grader varmluft.
Fisk appelsinskiverne op af siruppen og lad dem dryppe lidt af over gryden, før du lægger dem på en bageplade med bagepapir. Gem siruppen - den smager guddommeligt.